Sivas'tan Trabzon'a teşekkür

Turkcell Süper Lig'de dün deplasmanda lider Trabzonspor ile 0-0 berabere kalan Sivasspor'da, yönetim kurulu maçta gösterilen ilgi ve misafirperverlik dolayısıyla bordo-mavili camiaya teşekkür etti. Sivasspor Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan ha

Sivas'tan Trabzon'a teşekkür

Turkcell Süper Lig'de dün deplasmanda lider Trabzonspor ile 0-0 berabere kalan Sivasspor'da, yönetim kurulu maçta gösterilen ilgi ve misafirperverlik dolayısıyla bordo-mavili camiaya teşekkür etti.

Sivasspor Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan haberde, kırmızı beyazlı ekibin yönetim kurulunun, Trabzonspor ile deplasmanda yapılan müsabakada, takıma gösterilen ilgi ve misafirperverlikten dolayı ev sahibi camiaya teşekkür ettiği bildirildi.


Haberde, yönetim kurulu üyelerinin şu görüşlerine yer verildi:

''Geçen hafta sonunda futbolseverler çok güzel bir müsabaka izlediler. Anadolu derbisi olarak nitelendiren bu müsabakada her şey mükemmeldi. İki takımın dostluğunun yaşandığı müsabakada sporcularımız da takımları açısından gereken başarıyı ortaya koydular. Fair-play örneğinin yaşandığı bu müsabakayla ilgili olarak Trabzonspor Başkanı Sadri Şener başta olmak üzere, yönetim kurulu üyelerine, sporcularımıza ve Trabzonspor'un her zaman yanında yer alan ve başarısında önemli paya sahip bulunan taraftarlarına Sivassporumuz adına teşekkür eder, başarıların devamını dileriz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor