Sivas'ta gelenek bozulmadı!

Geçen sezon ligdeki iki maçını da 1-1 berabere bitiren iki takımın Sivas'taki mücadelesinde ilk 30 dakikada önemli bir pozisyon yaşanmazken, 31. dakikada kırmızı beyazlıların kullandığı kornerde Ramazan'ın boşa çıkmasını iyi değerlendiren Pedriel, takımın

Sivas'ta gelenek bozulmadı!

Geçen sezon ligdeki iki maçını da 1-1 berabere bitiren iki takımın Sivas'taki mücadelesinde ilk 30 dakikada önemli bir pozisyon yaşanmazken, 31. dakikada kırmızı beyazlıların kullandığı kornerde Ramazan'ın boşa çıkmasını iyi değerlendiren Pedriel, takımını 1-0 öne geçirdi.

İlk yarıda hücumda etkisiz kalan konuk takım, ikinci 45 dakikadaki oyuncu değişiklikleriyle hareketlendi ve golü buldu. 70. dakikada Mununga'nın ortasına çok iyi yükselen Tum skoru dengeledi: 1-1.

Kalan 20 dakikadaki karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmadı ve mücadele iki takımın geçen yılki maçlarında olduğu gibi 1-1 sona erdi. Böylece iki takım da 15 puanla haftayı kapattı.

SİVASSPOR-GENÇLERBİRLİĞİ
STAT: 4 Eylül
HAKEM: Suat Arslanboğa

SİVASSPOR: Milan Borjan, Uğur, Murat Akça, Navratil, Ziya, Kıvanç (Dk. 78 Cerny), Erman (Dk. 72 Mehmet Nas), Kadir, Grosicki, Eneramo, Pedriel (Dk.59 Rasmussen)
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

GENÇLERBİRLİĞİ: Ramazan, Cem, Aykut, Kulusic, Mehmet, Hurşut (Dk. 76 Erdal), Harbuzi (Dk. 55 Manunga), Özgür (Dk. 66 Azofeifa), Yasin, Tum, Soner
TEKNİK DİREKTÖR: Fuat Çapa

GOLLER: Dk. 31 Pedriel, Dk. 70 Tum

SARI KARTLAR: Uğur, Soner, Mehmet Sedef, Yasin

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler