Sivas'ta Beşiktaş'a büyük darbe!

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Sivasspor ile deplasmanda karşılaştı. 4 Eylül Stadı'nda kazanan 3-0'lık skorla Sivasspor oldu.Sivasspor'a galibiyeti getiren golleri 56. dakikada John Utaka, 70 ve 82. dakikada Aatif Chahechouhe kaydetti.Jermaine Jones, Ve

Sivas'ta  Beşiktaş'a büyük darbe!

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Sivasspor ile deplasmanda karşılaştı. 4 Eylül Stadı'nda kazanan 3-0'lık skorla Sivasspor oldu.

Sivasspor'a galibiyeti getiren golleri 56. dakikada John Utaka, 70 ve 82. dakikada Aatif Chahechouhe kaydetti.

Jermaine Jones, Veli Kavlak, Ramon Motta ve İsmail Köybaşı'nın cezalı olması nedeniyle Sİvasspor deplasmanına çıkan Beşiktaş aldığı bu mağlubiyetin ardından 55 puanda kaldı. galatasaray'ın Elazığspor'u yenerek puanını 58 yaptığı haftada siyah-beyazlılar üçüncü sıraya geriledi.

Ev sahibi Sivasspor ise Beşiktaş'ı devirerek puanını 49'a yükseltti.

Spor Toto Süper Lig'de gelecek hafta Beşiktaş, Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Sivasspor ise Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor