Sivasspor'un Adı Değişiyor

Süper Lig'de ilk yarıyı hedeflerinin uzağında tamamlayan Sivasspor, ikinci yarıya yeni bir sponsorla başlayacak gibi duruyor.PRENSİPTE ANLAŞILDIMali krizin üstesinden gelmek için yeni kaynak arayışında olan başkan Mecnun Otyakmaz, bir sağlık grubuyla yapt

Sivasspor'un Adı Değişiyor

Süper Lig'de ilk yarıyı hedeflerinin uzağında tamamlayan Sivasspor, ikinci yarıya yeni bir sponsorla başlayacak gibi duruyor.

PRENSİPTE ANLAŞILDI

Mali krizin üstesinden gelmek için yeni kaynak arayışında olan başkan Mecnun Otyakmaz, bir sağlık grubuyla yaptığı görüşmelerin son aşamasına geldi. Tarafların prensipte anlaşma sağladığı bildirildi.

TFF ONAY VERİRSE RESMİYET KAZANACAK

Başkan Mecnun Otyakmaz'ın, Kulüpler Birliği toplantısında konuyu gündeme getirerek, federasyon yetkililerine anlaşma detayları hakkında bilgi vereceği ifade edildi. TFF'den onay çıktığı takdirde Sivasspor, ikinci yarıya yeni sponsoruyla başlayacak.

SERGEN GELDİ, YİĞİDO COŞTU

Roberto Carlos'un görevinden ayrılmasından sonra teknik direktörlük koltuğuna oturan Sergen Yalçın'lı Sivasspor, oynadığı son maçlarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor