Sivassporlu Ümit; Önümüzdeki sezon çok farklı olacak

MEDİCANA Sivasspor'un milli defans oyuncusu Ümit Kurt, önümüzdeki sezon her maça galibiyet için çıkacaklarını belirterek, "Önümüzdeki sezon çok farklı olacak. Çok mücadele edip, savaşacağız ve hedefimize ulaşacağız" dedi.  Kırmızı beyazlı takımın defans o

Sivassporlu Ümit; Önümüzdeki sezon çok farklı olacak
MEDİCANA Sivasspor'un milli defans oyuncusu Ümit Kurt, önümüzdeki sezon her maça galibiyet için çıkacaklarını belirterek, "Önümüzdeki sezon çok farklı olacak. Çok mücadele edip, savaşacağız ve hedefimize ulaşacağız" dedi. 
 
Kırmızı beyazlı takımın defans oyuncularından Ümit Kurt, yeni sezonla ilgili iddialı açıklamalarda bulundu. Yeni sezonda daha iyi bir takım olacaklarına inandığını belirten Ümit Kurt geçen sezondaki olumsuzlukları unutup, taraftarlarının yüzünü güldüreceklerini dile getirdi. 5 Temmuz'da yeni sezona başlayacakları hatırlatan Kurt, şöyle konuştu: 
 
"5 Temmuz'da Sivas'ta toplanıp hazırlıklara başlayacağız. Daha sonra malum yurt dışı kampımız var. Orada da başarı için çaba sarf edeceğiz. Başarıyı sezonun başında yakalamamız gerekiyor. Çünkü Sivasspor takımı gerçekten bunu hak ediyor. Çok daha başarılı bir takım olacağız inşallah. Kendi adıma Medicana Sivasspor'da olmaktan mutluyum. Yeni sezon için kendi adıma çok iyi şeyler yapacağım. Bunun sözünü veriyorum. Geçen sezonla kendimi kıyaslarsam bu sezon daha çok koşup, daha çok mücadele edip takımıma daha da faydalı olacağım. Bunun için taraftarımıza söz veriyorum."
 
'HER MAÇA GALİBİYET İÇİN ÇIKACAĞIZ'
 
Takıma dahil olan ve olacak futbolcularla çok iyi işler yapacaklarını dile getiren Ümit Kurt şöyle devam etti: 
 
"Takımımıza yeni gelen ve gelecek olan arkadaşlarımızla, çok iyi işler yapacağız. Her maça galibiyet için çıkacağız. Sezona inşallah çok iyi bir şekilde başlarız. Bunun için kamp dönemini iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Hocamızın da katkılarıyla ve sezonun başlangıcında başarıyı yakalayacağımızı düşünüyorum."
 
Medicana Sivasspor'un defansında görev yapan Ümit, bu sezon oynadığı 30 maçta 2678 dakika forma giydi. Ümit Kurt, 7 kez sarı kart alırken hiç kırmızı kart görmedi. Kurt, bu sezon rakip fileleri havalandırma başarısını gösteremedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor