Sivasspor'la İlgili Müthiş İddia

PFDK'nın Sivasspor'a verdiği 250 bin YTL'lik ağır para cezasının sırrı çözüldü.PFDK'nın Trabzon maçında çıkan saha olayları nedeniyle Kırmızı-Beyazlı kulübe verdiği 250 bin YTL'lik para cezasının sırrı çözüldü. İlk etapta verilen bu ceza Sivas yönetimi ta

Sivasspor'la İlgili Müthiş İddia

PFDK'nın Sivasspor'a verdiği 250 bin YTL'lik ağır para cezasının sırrı çözüldü.

PFDK'nın Trabzon maçında çıkan saha olayları nedeniyle Kırmızı-Beyazlı kulübe verdiği 250 bin YTL'lik para cezasının sırrı çözüldü. İlk etapta verilen bu ceza Sivas yönetimi tarafından tepkiyle karşılansa da ortaya atılan bir iddia ortalığı karıştırdı. İddiaya göre Federasyon, maçı 3-0 Sivas lehine tescil edecek.

Buna göre Kırmızı-Beyazlı takım yayıncı kuruluştan 250 bin YTL alacak. Ancak sonuç 'hükmen' ibaresiyle tescil edileceğinden verilen ücret verilen bu cezayla geri alınacak. Bu arada Sivasspor Basın Sözcüsü Levent ünsal da böyle bir cezayı beklediklerini belirterek, “Federasyon'un gerek sezon içinde gerekse sezon dışında verdiği tüm kararlara saygılıyız. Ancak Sivasspor Yönetim Kurulu olarak verilen cezaya her türlü itirazı yapacağız. Kulübün hakkını arayacağız” dedi.



Fanatik


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor