Sivasspor'dan Açıklama

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, ''Trabzon'da son dakikada yaşanılan olaylar, en az Trabzonspor yönetimi ve camiası kadar bizleri de üzmüştür'' dedi.Ünsal, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzonspor ile Sivasspor arasında oynanan karşılaşmada son dakikad

Sivasspor'dan Açıklama

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, ''Trabzon'da son dakikada yaşanılan olaylar, en az Trabzonspor yönetimi ve camiası kadar bizleri de üzmüştür'' dedi.

Ünsal, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzonspor ile Sivasspor arasında oynanan karşılaşmada son dakikada çıkan olayları üzüntüyle izlediklerini, yaşanan bu olayları tasvip etmediklerini belirtti.

Trabzonspor'u Anadolu kulüplerinin lokomotifi olarak gördüklerini ifade eden Ünsal, ''Biz Sivasspor camiası olarak başta Trabzonspor olmak üzere tüm kulüpleri kardeş kulüp olarak kabul ediyoruz. Futbol bir temaşa sanatıdır. Bu sanat da sahada oynanır ve biter. Trabzon'da son dakikada yaşanılan olaylar, en az Trabzonspor yönetimi ve camiası kadar bizleri de üzmüştür. Orada yaşanılan istemediğimiz olaylar iki güzide kulüp ve kentin insanlarının dostluğunu asla bozamaz. Futbol Federasyonunun kararı ne olursa olsun Trabzonspor-Sivasspor dostluğu bakidir'' dedi.

Maçın bitimine saniyeler kala taraftarın sahaya inmesine de anlam veremediklerini belirten Ünsal, ''Sahada yetkili hakemdir ve cezayı hakem verir. Orada yaşanan olayın cezasını da hakem verecekken seyircinin sahaya girmesine ve olayı bu kadar büyütmelerine bir anlam veremiyoruz. Bu olay Trabzonspor'u sabote etmiştir. Keşke bu olaylar yaşanmasaydı'' değerlendirmesini yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler