Sivasspor'da Trabzonspor mesaisi

Sivasspor'da Trabzonspor hazırlıkları sürüyor.
Sivasspor'da Trabzonspor mesaisi

Sivasspor, deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Süper Lig'in 20'nci haftasında pazartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Sivasspor, maçın hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Ömer Erdoğan yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman, dinamik ısınma hareketleriyle başladı. Ardından eğitsel oyun oynayan kırmızı-beyazlılar, son bölümde ise taktik çalışmalar gerçekleştirdi. Sivasspor, yarın yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamlayarak Trabzon'a gidecek. Trabzonspor ile Sivasspor pazartesi günü saat 20.00'de karşılaşacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir