Sivasspor'un başarısında iki eski Trabzonsporlu fark yaratıyor

Trabzonspor'un eski futbolcuları Mustapha Yatabare ve Caner Osmanpaşa performanslarıyla parmak ısırtıyor

Sivasspor'un başarısında iki eski Trabzonsporlu fark yaratıyor

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'de bu hafta Fenerbahçe'yi 3-1 yenen Sivasspor liderliğini sürdürürken başarılı form grafiğinin arkasında iki eski Trabzonsporlu'nun da payı oldukça büyük.

Kırmızı beyazlı ekibe bu sezon transfer olan Trabzonspor'un eski futbolcuları Caner Osmanpaşa ve Mustapha Yatabare takımın değişilmezi oldular.

Gol yollarında takımın en önemli ismi olan Yatabare, 15 maçın yalnızca birini sarı kart cezası nedeniyle kaçırırken 14 karşılaşmanın tamamında 11'de forma giydi.  Bu karşılaşmalarda 5 gol 2 asist kaydeden 33 yaşındak futbolcu Fenerbahçe maçında da 1 asistle takımına katkı sağladı.

Caner Osmanpaşa ise Sivas defansının bel kemiği oldu. 31 yaşındaki tecrübeli stoper 15 maçın tamamında 90 dakika sahada kalarak müthiş bir istikrar yakaladı. Caner ayrıca Türkiye Kupası'ndaki iki maçta da 90 dakika sahada kaldı.

İki futbolcu da performanslarıyla taraflı tarafsız herkesin alkışını almayı başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor