Sivasspor teslim olduğunu belirtti!

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada "Kimse 33 haftanın diyetini Sivasspor'a ödetmeye kalkmamalıdır" dedi.Pazar günü oynanacak olan Sivasspor-Fenerbahçe maçı öncesi kulübün resmi internet sitesinde

Sivasspor teslim olduğunu belirtti!

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada "Kimse 33 haftanın diyetini Sivasspor'a ödetmeye kalkmamalıdır" dedi.

Pazar günü oynanacak olan Sivasspor-Fenerbahçe maçı öncesi kulübün resmi internet sitesinde açıklama yapan Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz maçın Sivas'ın tanıtımı açısından çok önemli olduğunu söyleyerek, "Bilindiği gibi bu hafta şehrimizde 2010-2011 futbol sezonunun şampiyonu belirlenecek, çok önemli bir karşılaşma oynanacak. Sivasspor'umuz ve Fenerbahçe arasında oynanacak bu karşılaşmanın şehrimiz için sadece bir futbol karşılaşması olmasının ötesinde sosyo-ekonomik açıdan da ayrı bir önem taşımaktadır. Sivasspor'umuzun misyonu gereği şehrin spor faaliyetlerinde temsil etmenin yanı sıra Sivas'ın tanıtımında katkıda bulunarak sosyal açıdan üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmektir. Sayın valimiz, emniyet müdürümüz, ticaret odamız ve esnaf odalarımız da görüşünü alarak bu misyona hizmet amacıyla bu karşılaşmada Fenerbahçe taraftarlarına 5 bin bilet ayrılmış ve geri kalan tribünlerde de herhangi bir sınırlandırılmaya gidilmeme görüşü ağırlık kazanmıştır. Dolayısı ile hafta sonu şehrimize hareketlilik kazandırmak, tanıtıma katkıda bulunmak esnafın yüzünü güldürüp, ekonomiye canlılık getirmek ve şehrimize gelen misafirlere Sivas insanının misafirperverliğini tekrar gösterme fırsatı bulmuş olacağız. Tüm şehrimizin bu konuda iş birliği içinde olmasını memnuniyetle izlemekteyiz" ifadelerini kullandı.

Otyakmaz bilet fiyatlarının yüksek olduğu eleştirilerine de cevap vererek, "Yaşanan süreçte özellikle bir kısım medyada 'yüksek bilet fiyatları uygulanmaktadır' şeklindeki eleştirilerini üzülerek karşılamaktayız. Şampiyonluk yarışının yoğunlaşarak arttığı son haftalardaki diğer illerde oynanan müsabakalarda uygulanan bilet fiyatları karşılaştırılma yapıldığında sadece kentimizin değil, tüm Türkiye'den gelecek yaklaşık 8 bin misafirin bu önemli müsabakayı 50 TL gibi daha ekonomik şartlarda izleyeceği gerçeği ortaya çıkmaktadır. Gelişen ekonomik şartlarda spor kulübü yönetmenin zorlukları her kulüpte olduğu gibi kulübümüzde de hissedilmektedir. Dolayısıyla bu gerçekten hareketle kombinelere gösterilen ilginin kulüp ekonomimize katkının yanında siz taraftarlarımıza da sezon buyu bu tip maçlarda daha rahat etme imkanı tanımaktadır. Kale arkası kombine tribünün 150 TL, maraton tribün kombinesinin 300 TL'ye satıldığı düşünülürse haklılığımız ortaya çıkmaktadır" diye konuştu.

Sivasspor'un Fenerbahçe maçında göstereceği mücadeleden kimsenin şüphe etmemesi gerektiğini vurgulayan Mecnun Otyakmaz, "Sportif olarak da şunları söylemenin faydalı olacağını düşünüyoruz. Kimse Sivasspor'umuzun Fenerbahçe karşılaşmasında göstereceği mücadeleden şüphe etmemelidir. Ve yine kimse 33 haftanın diyetini Sivasspor'a ödetmeye kalkmamalıdır. 34'üncü haftaya gelene kadar kim nerede hata yaptığını objektif bir şekilde düşünüp, faturayı Sivasspor'a kesmeye kalkmamalıdır. Sivasspor Yiğido'ya yakışır

bir şekilde futbolu çirkinleştirmeden, kimsenin amacına hizmet etmeden, mücadelesini gösterecek ve çıkan sonucun saygı ile karşılanmasını bekleyecektir" dedi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler