Sivasspor ortamı geriyor

Spor Toto Süper Lig’in 21.haftasında sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Sivasspor bu karşılaşma öncesi ortamı germeye çalışıyor.Trabzon Özgener’i Tehdit Etmiş:Trabzon’da açılışı yapılan Şamil Ekinci Müzesinin açılışında yapılan konuşmaları ve bu

Sivasspor ortamı geriyor

Spor Toto Süper Lig’in 21.haftasında sahasında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Sivasspor bu karşılaşma öncesi ortamı germeye çalışıyor.

Trabzon Özgener’i Tehdit Etmiş:

Trabzon’da açılışı yapılan Şamil Ekinci Müzesinin açılışında yapılan konuşmaları ve bu konuşmaların Trabzon yerel basınına aktaran yerel medyayı  Futbol Federasyonu Başkanı Özgener’i “Açıkça Tehdit ettiler” şeklinde değerlendiren Sivas basını, bu tehditin Sivasspor maçı öncesi olmasının kafalarda soru işareti bıraktığı vurgusu yaptığını da belirtti.

Sivas taraftarı protesto edecek:

Sivasspor-Trabzonspor karşılaşması öncesi hakemleri ve MHK’yi protesto etmeye hazırlanıyor.

Sivas’ta maç öncesi başlayacak protestolar Sivasspor taraftarının Hükümet meydanında toplanması ile start alacak.  Daha sonra 4 Eylül Stadında 6 bin adet kırmızı kart taraftarın elinde olacak ve taraftarlar hakemler sahaya çıktığı anda ellerindeki kırmızı kartları göstererek tepkilerini ifade edecekler.

Lig başından bu yana bir çok maçta Sivasspor aleyhine düdükler çalarak takımlarının sahadan puansız ayrılmasına neden olduğu gerekçesiyle hakemleri ve MHK’yi protesto etmeye çalışan Sivasspor taraftarının Trabzonspor karşılaşmasını tercih etmeleri dikkatlerden kaçmadı. İstanbul takımları ile yakınlığı bilinen Sivasspor ve yönetiminin bu protestoyu Trabzonspor karşılaşmasında yapmalarını nedeni Hakemleri etki altına alarak Trabzonspor’a bu önemli karşılaşmada bir darbe daha vurmayı hedeflemek olarak değerlendiriliyor.

Trabzonspor’un Fenerbahçe başkanı ve Teknik Direktörü başta olmak üzere spor kamuoyunun bilinçli olarak üstüne gelmesine anlaşılan o ki bir halkada Sivas’ta eklenecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor