Sivasspor Galatasaray berabere

Spor Toto Süper Lig'in açılış haftasında son şampiyon Galatasaray, deplasmanda 2-0 mağlup duruma düştüğü maçta Medicana Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak lige bir puanla başladı.   10. dakikada Aatıf'ın şutunda Muslera'nın hatasıyla ev sahibi ekip 1-0 ön

Sivasspor Galatasaray berabere
Spor Toto Süper Lig'in açılış haftasında son şampiyon Galatasaray, deplasmanda 2-0 mağlup duruma düştüğü maçta Medicana Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak lige bir puanla başladı.
 
10. dakikada Aatıf'ın şutunda Muslera'nın hatasıyla ev sahibi ekip 1-0 öne geçti. İlk yarı bu sonuçla biterken, ikinci yarıda goller devam etti. 55. dakikada bu kez penaltıdan bir kez daha fileleri sarsan Aatıf'ın golü Medicana Sivasspor'u 2-0 galip duruma getirdi.Akabinde oyuna ikinci yarının başında dahil olan Burak Yılmaz, 60. dakikada attığı golle farkı bire indirdi. Maçın kapanış golü ise 81. dakikada Galatasaray'ın yeni transferi Podolski'den geldi ve maç 2-2 sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler