Sivasspor Antalyaspor berabere...

Süper Toto Süper Lig 23. hafta karşılaşmasında Medicana Sivasspor, Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı   Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan karşılaşmada Medicana Sivasspor istekli başlayan taraftı. Aatif ve Tanase ile rakip kalede gol arayan ev sahibi ekip, m

Sivasspor Antalyaspor berabere...
Süper Toto Süper Lig 23. hafta karşılaşmasında Medicana Sivasspor, Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı
 
Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan karşılaşmada Medicana Sivasspor istekli başlayan taraftı. Aatif ve Tanase ile rakip kalede gol arayan ev sahibi ekip, maçtaki en ciddi pozisyonu 41. dakikada yakaladı. Aatif'in ceza sahası dışından çektiği etkili şutunda kaleci Mbolhi çok iyi yükselerek çeldi. İlk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlana karşılaşmanın ikinci yarısında da etkili olan taraf Medicana Sivasspor oldu.
 
Bu arada karşılaşmanın 90. dakikasında Eto'o'nun ara pasında gole giden Serdar Özkan'ı faulle durduran Cicnho'yu hakem kırmızı kartla cezalandırdı. Kalan bölümü Medicana Sivasspor 10 kişi tamamlandı.
 
Sivas deplasmanından 1 puanla dönen Antalyaspor puanını 28'e çıkartırken, Medicana Sivasspor 18 puana ulaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor