Sivas'ın Sert Futbolu Tartışılıyor

Turkcell Süper Lig'in yeni ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, deplasmanda Sivasspor'a 2-1 yenildikleri karşılaşmada rakiplerinin sert oyunundan yakındı.Dizar, Sivasspor'un kendi seyircisi önünde çok sert bi

Sivas'ın Sert Futbolu Tartışılıyor

Turkcell Süper Lig'in yeni ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar, deplasmanda Sivasspor'a 2-1 yenildikleri karşılaşmada rakiplerinin sert oyunundan yakındı.

Dizar, Sivasspor'un kendi seyircisi önünde çok sert bir futbol sergilediğini ifade ederek, ''Özellikle karşılaşmanın ilk yarısında hakem gerekli kartları göstermeyince sertlik sürdü. Bu anormal bir sertlikti. Buna dikkat edilmesi gerekiyor'' dedi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyunun kontrolünün kendilerinde olduğunu dile getiren Dizar, ''Bir hayli gol pozisyonuna girdik ve sonunda aradığımız golü de bulduk. Ancak yakaladığımız galibiyeti koruyamadık ve önce beraberlik golünü yedik. Durum berabere olduktan sonra yine baskılarımız devam etti, ancak maalesef beklenmedik hatalar sonucunda kalemizde gördüğümüz golle mağlup olduk'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor