Sivas son dakikada!

Spor Toto Süper Lig'in 32. hafta mücadelesinde Sivasspor, evinde Kasımpaşa ile karşılaştı. Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan mücadele 1-1 sonuçlandı.İlk yarısı pozisyon açısından oldukça kısır geçen mücalenin ikinci yarısında Kasımpaşa galibiyeti daha çok i

Sivas son dakikada!

Spor Toto Süper Lig'in 32. hafta mücadelesinde Sivasspor, evinde Kasımpaşa ile karşılaştı. Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanan mücadele 1-1 sonuçlandı.

İlk yarısı pozisyon açısından oldukça kısır geçen mücalenin ikinci yarısında Kasımpaşa galibiyeti daha çok isteyen takım olarak öne çıktı. Paşa'da 59. dakikada oyuna giren Eren, 72. dakikada ağları sarstı ve takımını öne geçirdi. Bu dakikadan sonra ataklarını sıklaştıran Yiğidolar, 88. dakikada Aatif ile beraberliği buldu ve maç da 1-1 sona erdi.

Bu skorun ardından Sivasspor puanını 35 yaparken, Kasımpaşa ise 36 puana yükseldi.

Süper Lig'in 33. haftasında Sivasspor deplasmanda Karabükspor ile karşılaşacakken, Kasımpaşa ise evinde Kayseri Erciyes'i konuk edecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler