"Sivas maçı çıkışım olacak"

Bordo-Mavililer'in en büyük gol silahlarından biri olan ve şu ana kadar 4 kez fileleri havalandıran Gökhan Ünal, Süper Lig'deki son golünü deplasmanda 4-0 kazanılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında atmıştı. Beşiktaş'la oynanan kupa karşılaşması dahi

"Sivas maçı çıkışım olacak"
Bordo-Mavililer'in en büyük gol silahlarından biri olan ve şu ana kadar 4 kez fileleri havalandıran Gökhan Ünal, Süper Lig'deki son golünü deplasmanda 4-0 kazanılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçında atmıştı. Beşiktaş'la oynanan kupa karşılaşması dahil, son üç müsabakada suskun olan Gökhan, Sivasspor maçıyla birlikte çıkışa geçeceğini söyledi.

Lider kalmaktan öte, bu unvanı sezon sonuna kadar sürdürmenin önemini vurgulayan tecrübeli futbolcu, taraftarlarının da desteğiyle Sivas'ı yeneceklerini söyledi. Yıldız futbolcu, “Tabii ki zor bir mücadele olacak. Ancak kendimize güvenimiz tam ve ben de hazırım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor