Sivas - Fener tiyatrosunun diğer yüzü!

Daha önce şikeden ceza almış ve hapis yatmış olan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Trabzonspor’u karalama kampanyasına Haber61 farklı bir boyut kazandırıyor.Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz şike nedeniyle kulübün U

Sivas - Fener  tiyatrosunun diğer yüzü!

Daha önce şikeden ceza almış ve hapis yatmış olan Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Trabzonspor’u karalama kampanyasına Haber61 farklı bir boyut kazandırıyor.

Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz şike nedeniyle kulübün UEFA tarafından incelemeye alınmasıyla ateşe düşerek Trabzonspor üzerinden aklanma çalışmalarına başladı. Trabzonspor’a karşı ağır iftiralarda bulunan ancak bu sözleri mahkemede söyleyemeyen Mecnun Otyakmaz’a şikenin baş ağası Fenerbahçe’den de destek geldi.  İki kulüp birleşerek Trabzonspor’a yüklenirken bordo mavili camia da gereken cevapları kendilerine iletti.

Buraya kadar olayın özetiydi ancak geçmişte yaşananlar Sivasspor ve Fenerbahçe’nin nasıl kirli işlerde beraber olduklarını ortaya koydu. Hatta Mecnun Otyakmaz’ın  Fenerbahçe ile ilgili çok fazla dillendirilmeyen tapeleri bulunurken Fenerbahçe’nin Otyakmaz’a destek vermesi yüzsüzlüğün son noktası oldu.

Aynı zamanda Fenerbahçe’de kongre üyeliği yapan  Mecnun Otyakmaz’ın, Aziz Yıldırım’ın “Kara kutusu” olduğu  ve tüm işlerinde aracılık yaptığı bilinen Bülent İbrahim İşçen’le konuşmalarının bulunduğu  tapede Fenerbahçelilerle ilgili söyledikleri mide bulandıran cinsten.

İşte Aziz Yıldırım’ın aklanmak için umut bağlayıp destek verdiği Mecnun Otyakmaz’ın ilgili tapesi;

evet.jpg

 

ŞİKE MESELESİ

Şikeye hiçbir zaman bulaşmadığını söyleyen ve “ Maç satan karısını da satar” diyen  Mecnun Otyakmaz’ın  3 temmuz sürecinde hapse girdikten sonra bir tv kanalına verdiği röportajda “İlk geldiğim yıllarda baktım herkes maç alıyor, satıyor. Yani tam bir rezalet durum var. Birkaç yıl ben de doğru olmayan işler yaptım.” Demesi de hala hafızalardaki yerini koruyor.

 

   Öte yandan  “Yiğitlikten” dem vuran Sivasspor camiasının sabıkası da oldukça kabarık olan Mecnun Otyakmaz’ı yeniden başkan seçmesi de dikkatlerden kaçmadı.  Türk futbolunun temizlenmesi adına bu tip insanların futboldan temizlenmesi gerekirken destek verilmesi Türk futbolunun düştüğü rezalet ötesi durumu bir kez daha gözler önüne serdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler