Sivas Eskişehir'i devirdi

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Eskişehirspor taraftarı önünde Medicana Sivasspor'u konuk etti. 90 dakika sonunda Sivasspor sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.Bu sonucun ardından Medicana Sivasspor puanını 30'a çıkarırken, Eskişehirspor 2

Sivas Eskişehir'i devirdi

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Eskişehirspor taraftarı önünde Medicana Sivasspor'u konuk etti. 90 dakika sonunda Sivasspor sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Bu sonucun ardından Medicana Sivasspor puanını 30'a çıkarırken, Eskişehirspor 27 puanda kaldı.

Karşılaşmanın ilk yarısının sonlarına doğru Eskişehirspor bir penaltı atışı kazandı. Kazanılan penaltı atışını Sezer Öztürk gole çevirdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

İkinci yarı da golle başladı. Sağ kanattan gelişen atakta Burhan Eşer ceza sahasına güzel bir orta gönderdi. Altı pas üzerinde Aatif Chahechouhe topla buluştu ve yıldız oyuncu yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi. 47. dakikada Medicana Sivasspor skoru 1-1'e getirdi.

Golden sonra da daha etkili görünen Medicana Sivasspor 59. dakikada Utaka'nın golüyle skoru 2-1'e getirmeyi başardı. 76. dakikada Batuhan'ın şık pasında topla buluşan Aatif Chahechouhe, Sivasspor adına skoru 3-1'e getiren golü kaydetti.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve alt sıraları yakından ilgilendiren mücadeleyi Medicana Sivasspor 3-1 kazandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler