Sivas da Alanzinho'yu izlemiş

Bülent Uygun, Trabzonspor'un Brezilyalı yıldızını uzun süre izlediklerini belirterek, 'Alanzinho'yu almak istedik ama maddi gücümüz yetmedi' dedi Trabzonspor'un uzun uğraşlar sonucu önemli bir paraya kadrosuna kattığı Alanzinho'ya bir övgü de Sivasspor te

Sivas da Alanzinho'yu izlemiş
Bülent Uygun, Trabzonspor'un Brezilyalı yıldızını uzun süre izlediklerini belirterek, 'Alanzinho'yu almak istedik ama maddi gücümüz yetmedi' dedi

Trabzonspor'un uzun uğraşlar sonucu önemli bir paraya kadrosuna kattığı Alanzinho'ya bir övgü de Sivasspor teknik direktörü Bülent Uygun'dan geldi.
Kırmızı-Beyazlılar'a getirdiği ucuz ama kaliteli yabancılarla dikkat çeken ve son alarak da Fransız Kamanan'ı keşfeden Uygun, 'Alanzinho transferde tam isabettir' diye konuştu.

Brezilyalı genç yıldızı iki yıldır takip ettiklerini söyleyen Sivasspor'un patronu yaptığı açıklamada 'Ben de kurmaylarım da bu futbolcuyu yakından izledik. Çok beğendik. Hücum yönü çok güçlü bir futbolcu' derken maddi olanaksızlıklardan dolayı bu transferi gerçekleştiremediklerinin altını çizdi.

Alanzinho'nun Trabzonspor için çok önemli bir transfer olduğunu ifade eden Bülent Uygun, 'Trabzon bu futbolcuyu alarak önemli bir iş başarmıştır. Şahsen şampiyonluk yolundaki önemli rakiplerimden birinin böyle bir transfer yapmasına üzüldüm. Alanzinho'yu kadromda görmek isterdim. Yetenekli bir oyuncu ve Trabzon'da çok iş yapar' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor