Sivas Belediyespor Karabükspor'a fark etti

Ziraat Türkiye Kupası'nda C Grubu 3. hafta mücadelesinde 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Sivas Belediyespor ile PTT 1. Lig temsilcisi Karabükspor kozlarını paylaştı. Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip 4-0 galip geld

Sivas Belediyespor Karabükspor'a fark etti

Ziraat Türkiye Kupası'nda C Grubu 3. hafta mücadelesinde 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Sivas Belediyespor ile PTT 1. Lig temsilcisi Karabükspor kozlarını paylaştı.

Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip 4-0 galip geldi.

Sivas Belediyespor'da Ali Akburç, 38 ve 41. dakikada attığı gollerle ilk devrenin skorunu belirledi. 52'de Burak Taşdemir, 63'te Berkay Öztuvan ve 90'da Ömer Demircan golleri atan diğer isimler oldu.

Alınan bu sonucun ardından Sivas Belediyespor puanını 3 yaparken, Karabükspor puansız son sırada kaldı. Bir sonraki mücadelede Karabükspor sahasında Sivas Belediyespor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler