Sivas Başkanının Alaylı Tepkisi

Bitimine 30 saniye kala 1-0 mağlup oynadıkları karşılaşmanın Hakem Bülent Demirlek tarafından tatil edilmesinden sonra, bugün TFF' yönetim kurulunun maçın tarafsız sahada oynanması kararına anlamsız tepki gösteren Sivasspor başkanı Mecnun Otyakmaz, 3 puan

Sivas Başkanının Alaylı Tepkisi

Bitimine 30 saniye kala 1-0 mağlup oynadıkları karşılaşmanın Hakem Bülent Demirlek tarafından tatil edilmesinden sonra, bugün TFF' yönetim kurulunun maçın tarafsız sahada oynanması kararına anlamsız tepki gösteren Sivasspor başkanı Mecnun Otyakmaz, 3 puanı kaybettikleri maçı tekrar oynama hakkını elde etmelerine rağmen karara anlamsız tepki göstererek TFF'yi de alaylı bir şekilde eleştirdi.

İşte Sivasspor başkanı Mecnun Otyakmaz'ın kararla ilgili açıklamaları:

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivasspor-Trabzonspor maçının tarafsız sahada ve seyircisiz olarak yeniden yapılması kararıyla ilgili olarak, ''Taraftarları tahrik edip, sahaya indirip kendimizi tokatlattırdığımız için ve 2 haftadır, 3 haftadır futbol kamuoyunu yapmış olduğumuz bu sıkıntılı hareketten dolayı da meşgul ettiğimiz için Türk futbol kamuoyundan özür diliyoruz'' dedi.

Mecnun Otyakmaz, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun kararıyla ilgili olarak AA muhabirine açıklamada, bu konuda yaşanan olaylardan dolayı Türk futbol kamuoyundan özür dilediklerini belirterek, ''Taraftarları tahrik edip, sahaya indirip kendimizi tokatlattırdığımız için ve 2 haftadır, 3 haftadır futbol kamuoyunu yapmış olduğumuz bu sıkıntılı hareketten dolayı da meşgul ettiğimiz için Türk futbol kamuoyundan özür diliyoruz'' dedi.

Otyakmaz, maçın tarafsız sahada yapılacak olmasıyla ilgili olarak da, ''Tarafsız sahada olması da çok ağır bir karar. Trabzonspor'a yapılan bir haksızlık. Bu maçın Trabzon'da oynanması gerekiyor. Düşüncemiz bu'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler