Sinan yaşam savaşı veriyor

TFF 3. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Sürmenespor'un idman sırasında kalp krizi geçiren futbolcusu Sinan Yürük'ün hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavis

Sinan yaşam savaşı veriyor

TFF 3. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Sürmenespor'un idman sırasında kalp krizi geçiren futbolcusu Sinan Yürük'ün hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren futbolcunun sağlık durumuna ilişkin AA muhabirine bilgi veren Doç. Dr. Merih Baykan, Yürük'ün hastaneye ilk geldiği zaman durumunun kötü olduğunu belirterek, ''Kalp krizi geçirdiği için Gümüşhane'den bize sevk edilen bir hastaydı. Cihaza bağlı tedavisi sürüyor'' dedi.

Sinan'ın hayati tehlikesinin bulunduğunu ifade eden Baykan, ''Şu an için anjiyo olması söz konusu değil. Genel durumunu toparlaması lazım. Durumunu takip ediyoruz. Şu an daha fazla bir şey söyleyemeyiz'' diye konuştu.

Sürmenespor Kulübü Doktoru İsmet Durmuş ise Sinan Yürük'ün ilk güne nazaran bulgularının iyiye gittiğini ve kendisine gerekli tedavinin uygulandığını kaydetti.

Dün Gümüşhanespor ile deplasmanda karşılaşan Sürmenespor'da, forvet oyuncusu Sinan Yürük, maçtan bir gün önce Gümüşhane'de yapılan antrenmanda göğsüne top isabet etmesinin ardından fenalaşarak bir anda yere düşmüştü.

Arkadaşları tarafından Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve daha sonra kalp krizi geçirdiği anlaşılan Yürük, burada yapılan ilk müdahalenin ardından sevk edildiği Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor