Sinan hayati tehlikeyi atlattı

TFF 3. Lig 4. Klasman Grubu'nda yarın Gümüşhanespor ile karşılaşacak olan Sürmenespor'da, antrenman sırasında fenalaşarak hastaneye kaldırılan forvet oyuncusu Sinan Yürük'ün durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Sürmenespor Kulüp Başkanı Akın Aydın, futbolcu

Sinan hayati tehlikeyi atlattı

TFF 3. Lig 4. Klasman Grubu'nda yarın Gümüşhanespor ile karşılaşacak olan Sürmenespor'da, antrenman sırasında fenalaşarak hastaneye kaldırılan forvet oyuncusu Sinan Yürük'ün durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Sürmenespor Kulüp Başkanı Akın Aydın, futbolcuları Sinan Yürük'ün hayatı tehlikeyi atlattığını söyledi.

Sürmenespor kulüp başkanı Akın Aydın, haber61.net'e yaptığı açıklamada futbolcuları Sinan'ın sağlığının iyiye gittiğini belirterek, “”Doktorlarıyla sürekli görüşüyoruz. Sinan'ın durumunun iyiye gittiğini ifade ettiler. Sadece beyni oksijensiz kaldığı için bir sıkıntı yaşandı ama futbolcumuzun hayatı tehlikesi yok, anjiyo olacak, 3-4 gün içinde taburcu edilecek” dedi.

TFF 3. Lig 4. Klasman Grubu'nda yarın Gümüşhanespor ile yapacağı maç için dün Gümüşhane'ye giden Sürmenespor'un, maçın yapılacağı Yenişehir Stadı'ndaki son antrenmanda, forvet oyuncusu Sinan Yürük (28), göğsüne top isabet etmesinin ardından fenalaşarak bir anda yere düşmüştü. Arkadaşları tarafından Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yürük, yapılan ilk müdahalenin ardından KTÜ Farabi Hastanesi'ne sevk edilmişti.

Selahattin AYDINLI / haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor