Şimdi sırada Fatih Tekke var

Bordo-Mavili yönetim Fatih ve Zenit'le ön protokol yapmak için Rusya'ya gideceği iddia edildi.Trabzonspor yönetimi, Teknik Direktör Şenol Güneş'le büyük ölçüde anlaştıktan sonra ibreyi Rusya'nın Zenit takımında forma giyen Fatih Tekke'ye çevirdi. Eski kap

Şimdi sırada Fatih Tekke var

Bordo-Mavili yönetim Fatih ve Zenit'le ön protokol yapmak için Rusya'ya gideceği iddia edildi.

Trabzonspor yönetimi, Teknik Direktör Şenol Güneş'le büyük ölçüde anlaştıktan sonra ibreyi Rusya'nın Zenit takımında forma giyen Fatih Tekke'ye çevirdi.

 Eski kaptanını ara transfer döneminde tekrar kadrosuna katmak isteyen Bordo-Mavililer, ön protokolü şimdiden yapmak için Rusya'ya hareket edecek.

ŞENOL GÜNEŞ İSTİYOR İDDİASI

Yönetimin anlaşma sağladığı Teknik Direktör Şenol Güneş'in takımın gol sorunu yaşadığını Fatih Tekke'yi mutlaka kadroda görmek istediğini de iddia edildi.

Zenit kulübü ile olan sözleşmesi Mart ayında bitecek olan Fatih Tekke'nin de Trabzon'a gelmeyi çok arzuladığı ve sözleşmesinin sonunu beklemek istemediği de gelen haberler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor