Şimdi gözler Fener maçında

Trabzonspor'da gözler Fenerbahçe'ye çevrildi. Kadıköy'deki randevu öncesinde 3 de iyi haber var: Uğur'un sakatlığı düzeliyor, Yusuf'un cezası bitiyor, Yatabare dönüyor. Süper Lig’in ilk yarısında ciddi kayıplar yaşayıp zirvenin uzağında kalan Trabzonspor,

Şimdi gözler Fener maçında
Trabzonspor'da gözler Fenerbahçe'ye çevrildi. Kadıköy'deki randevu öncesinde 3 de iyi haber var: Uğur'un sakatlığı düzeliyor, Yusuf'un cezası bitiyor, Yatabare dönüyor.
 
Süper Lig’in ilk yarısında ciddi kayıplar yaşayıp zirvenin uzağında kalan Trabzonspor, ikinci devreye yaptığı iyi başlangıçı, dünkü Erciyesspor karşılaşmasında da sürdürdü. Sivasspor’u iyi bir futbolla 3-1 deviren Bordo-Mavililer, Avni Aker’de oynadığı ikinci maçını da zorlanmadan kazandı. Skor üstünlüğünü ilk yarıda elde edip daha da rahat bir futbol oynamaya başlayan Karadeniz ekibinde gözler, hafta arasındaki Türkiye Kupası maçına rağmen artık tamamen Fenerbahçe karşılaşmasına çevrildi.
 
İlk maç 0-0 bitti
 
Kadıköy’deki karşılaşma öncesinde Trabzonspor’daki form durumu dışında da iyi haberler var. Dün gece riske edilmeyen yeni transferlerden stoper Uğur Demirok’un sakatlığının düzeldiği ve gelecek haftaki dev randevuda takımdaki yerini alacağı bildirildi. Uğur’un yanı sıra sarı kart cezasını tamamlayan Trabzonspor’un formda isimlerinden Yusuf Erdoğan da Fenerbahçe karşısında şans bekleyecek. Mali’nin Afrika Uluslar Kupası’ndan elenmesinin ardından Yatabare’nin de hafta içinde Trabzon’da olacağı ve kadroya hazır şekilde katılacağı da gelen haberler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler