Şimdi de sıra Beşiktaş'ta

Ankara deplasmanında Ankaragücü'ne konuk olan Bordo-Mavililer rakibi karşısında özellikle maçın ilk 45 dakikasında müthiş bir futbol ortaya koyarak camiayı ilerleyen haftalar için umutlandırdı. Trabzonspor, Ankaragücü karşısındaki görüntüsüyle adeta eski

Şimdi de sıra Beşiktaş'ta
Ankara deplasmanında Ankaragücü'ne konuk olan Bordo-Mavililer rakibi karşısında özellikle maçın ilk 45 dakikasında müthiş bir futbol ortaya koyarak camiayı ilerleyen haftalar için umutlandırdı. Trabzonspor, Ankaragücü karşısındaki görüntüsüyle adeta eski günlerine döneceğinin sinyallerini verdi. İkinci yarının son bölümlerinde istediği oyunu ortaya koyamasa da diğer bölümlerdeki hırslı, istekli ve kazanmayı arzulayan bir görüntü ortaya koyan Bordo-Mavililer, taraftarlardan geçer not aldılar.

Sıra Beşiktaş'ta Ankara da takımlarını yalnız bırakmayan taraftarlar da Trabzonspor'a büyük destek ve heyecan verdiler. Bordo-Mavili takım iki hafta üst üste ikinci galibiyetini alarak “Fırtına”yı başlattılar. Transferlerin erken yapılması, takım olma yolunda Trabzonspor'a büyük artılar sağlarken ilerleyen haftalarda daha da iyi olunacağı ortaya koyuldu. Lige verilen arayı da iyi değerlendirmesi beklenen Bordo-Mavililer'in Beşiktaş müsabakasını da kazanması halinde arkasına alacağı müthiş rüzgarla lige renk katacağına işaret edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor