Şikeyi savunmak sana mı kaldı!

Sportif yargılamaya müdahil olmaya emekli askeri başsavcı gitti!

Şikeyi savunmak sana mı kaldı!
Eski Askeri Başsavcı Ahmet Zeki Üçok,CAS’da Fenerbahçe’yi savunacak. Ahmet Hakan tarafından hazırlanıp sunulan ve CNN Türk'te canlı olarak yayınlanan tarafsız bölge programına konuk olarak katılan emekli Askeri Başsavcı Üçok burada Fener avukatlığına soyundu

Bal gibi Şike var diyen Spor yazarlarının Fetö örgütüne yardım yaptığı gibi abuk subuk bir fikri ortaya atan emekli askeri başsavcı bugün de Fener’i savunmak için İsvicre’ye gitti
 
FETÖ mağduru olan Emekli Askeri Başsavcı Ahmet Zeki Ücok bugün yapılacak duruşmada FETÖ'nün FB'ye kumpas kurduğunu CAS heyetine anlatmaya çalışacak.

3 Temmuz sürecinde toplanan tape belge ve bilgilerden bihaber olan  Askeri hakım Üçok “Bal gibi Şike var “ diyen spor yazarlarının bilmeden FETÖ terör örgütünün ekmeğine yağ sürdüğü gibi bir hukuk cinnetinin de fikir babası.

İŞTE TEPKİ TOPLAYAN KONUŞMASI

" TFF imamı olan kişinin evinde arama yapıldı. Bu şahıs, TFF’de üst düzey bir görevliydi. Evinde yapılan aramada Fenerbahçe’ye ilişkin kumpasın nasıl yapılacağı, kimlerin dinleneceği, kimlere ne sorular sorulacağı, kimlerin ne cevap vereceği bunlara ilişkin bütün belgeler tespit edildi. Ondan sonra bunlar İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na gönderildi. İstanbul Cumhuriyet Savcılığı da geçtiğimiz ay hatırlayın bu olayla ilgili 20 kişiyi gözaltına aldı. Bunların 19 tanesi de tutuklandı. Bu, Fenerbahçe’nin bir kumpasa kurban gittiğinin en somut kanıtıdır.Kaynak: TFF imamının evinden Fenerbahçe'ye kurulan kumpasın belgeleri çıktı. Fenerbahçe şike yaptı demek FETÖ'nün ekmeğine yağ sürmektir "

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor