Şikeyi kabul etmeyen futbolcu!

15 Mayıs'ta Fenerbahçe-Ankaragücü maçı öncesi Aziz Yıldırım'ın İlhan Ekşioğlu'na bazı Ankaragücü futbolcuları üzerinden şike yapılması için talimat verdiği de iddia edildiİlhan Ekşioğlu’nun Cemil Turan, Yavuz Ağırgöl ve Mehmet Yenice vasıtasıyla Yadigar B

Şikeyi kabul etmeyen futbolcu!

15 Mayıs'ta Fenerbahçe-Ankaragücü maçı öncesi Aziz Yıldırım'ın İlhan Ekşioğlu'na bazı Ankaragücü futbolcuları üzerinden şike yapılması için talimat verdiği de iddia edildi

İlhan Ekşioğlu’nun Cemil Turan, Yavuz Ağırgöl ve Mehmet Yenice vasıtasıyla Yadigar Boğa üzerinden, Ankaragücü futbolcuları ile irtibata geçip kötü oynamaları için para karşılığında anlaştığı fezlekede yer aldı.

29 Nisan ve 10 Mayıs’ta Yenice ve Ağırgöl’ün futbolcularına ulaşabilmek için çaba sarf ettikleri, Kasımpaşa kalecisi Murat Şahin (Eski FB ve BJK kalecisi) aracılığıyla bir Ankaragücü futbolcusuna ulaşmayı hedefledikleri, Şahin’in teklife sıcak baktığı ancak eşinin telkinleri üzerine teklifi reddettiği fezlekeye yansıdı.

Boğa’nın bazı futbolcularına ulaştığı ve futbolculara verilmek üzere Ağırgöl’ün 400 bin ABD doları aldığı anlaşıldı.

"KORKUYORLAR"

Fezlekeye göre, 9 Mayıs’ta Abdullah Başak ve Yusuf Turanlı, Ankaragücü maçında Uğur Uçar’a para teklifinde bulunulması için menajeri Ümit Aydın (Eski GS ve BJK’li futbolcu) ile konuşmak için anlaştı. Aydın, Uçar’a teklif götürmeyi kabul etti.

UĞUR UÇAR KABUL ETMEDİ

Aydın, Uçar ve bazı Ankaragücü’nde oynayan futbolculara para teklifinde bulundu. Ancak olumsuz yanıt aldı. Bu durumu mahkeme kararı ile dinlenen telefonunda Yusuf Turanlı, Abdullah Başak’a şu sözlerle aktardı: “Abi olumsuz, korkuyorlar. Öbüründe problem yok.”

Fezlekeye göre 6-0 biten maçtan mahkeme kararıyla dinlenen telefon görüşmelerinde Aziz Yıldırım’ın şike parasının yarısının verilmemesini istediği tespit edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor