Şikeye MİT eli mi değiyor!

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında ifade vermek için MİT İstanbul Bölge Müdürü 16.30’da Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne geldi. Soruşturmayı yürüten Savcı Mehmet Berk’e yaklaşık 30 dakika ifade veren bölge müdürü daha sonra adliyede

Şikeye MİT eli mi değiyor!

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında ifade vermek için MİT İstanbul Bölge Müdürü 16.30’da Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne geldi. Soruşturmayı yürüten Savcı Mehmet Berk’e yaklaşık 30 dakika ifade veren bölge müdürü daha sonra adliyeden ayrıldı. Nişancı, basın mensuplarının “İfadeye mi geldiniz?" sorusuna “Çay içmeye geldim" yanıtını verdi.

YILDIRIM İLE GÖRÜŞMESİ

MİT Bölge Müdürü’nün şike soruşturması kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile bir telefon görüşmesinin dinlemeye takıldığı öne sürüldü. Bilgisine başvurulan bölge müdürüne bu görüşmenin sorulduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler