Şikeye adı karışan menajer TS'nin yetkili menajeri mi?

Trabzonspor'un özellikle devre arası transfer döneminde yaptığı transfer görüşmelerinde adı öne çıkan ve Erkan Zengin ile Tolgay Arslan için yapılan görüşmelerde aynı Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile aynı fotoğraf karesinde yer alan menajer Metin Korkmaz

Şikeye adı karışan menajer TS'nin yetkili menajeri mi?

Trabzonspor'un özellikle devre arası transfer döneminde yaptığı transfer görüşmelerinde adı öne çıkan ve Erkan Zengin ile Tolgay Arslan için yapılan görüşmelerde aynı Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile aynı fotoğraf karesinde yer alan menajer Metin Korkmaz ile ilgili Hacıosmanoğlu açıklama yaptı.

Hacıosmanoğlu'nun düzenlediği basın toplantısında Haber61 muhabirinin " Şikeye karşı savaş açan ve her zaman temiz futboldan söz eden Trabzonspor'un Metin Korkmaz adlı menajerle çalışması doğrumudur? Adı şike anılmış olan, "Bochum şike davasında" yargılanmış ve ifade vermiş olan menajer Metin Korkmaz Trabzonspor'un yetkili menajeri midir? Televizyon kanallarında Trabzonspor adına yetkili gibi açıklamalarda bulunması ne kadar doğrdur.? sorularına yanıt verdi.

Metin Kormaz bize bir arkadaşımın emanetidir diye söze başlayan Hacıosmanoğlu Haber61'in sorusuna şu şekilde yanıt verdi;

"Metin benim çok sevdiğim bir kardeşim bana ve kulübe menajerlik yapmıyor.Ben var olduğum sürece onu göreceksiniz ama menajer olarak değil. Bize transferlerde büyük yardımları oldu ve hiç bir şekilde para almadı. Bundan böyle de transferlerde onu göreceksiniz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor