Şikeden ifadesi alındı!

Futbolda şike soruşturması kapsamında futbolcu Fahri Tatan, adliyeye gelerek tanık olarak ifade verdi.Tatan ifade için öğleden sonra saat Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne geldi. Yaklaşık 1 saat adliyede kalan Tatan'ın soruşturma savcısı Mehmet Berk'e ta

Şikeden ifadesi alındı!

Futbolda şike soruşturması kapsamında futbolcu Fahri Tatan, adliyeye gelerek tanık olarak ifade verdi.
Tatan ifade için öğleden sonra saat Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne geldi. Yaklaşık 1 saat adliyede kalan Tatan'ın soruşturma savcısı Mehmet Berk'e tanık sıfatıyla ifade verdiği öğrenildi.

Fahri Tatan'ın soruşturma kapsamında tutuklanan İbrahim Akın ile yaptığı telefon konuşmalarının dinlemeye takıldığı öne sürüldü. Söz konusu telefon görüşmelerinde İbrahim Akın'ın Tatan'a Fenerbahçe'den şike için teklif aldığını söylediği iddia edilmişti. Fahri Tatan'a savcılıktaki ifadesinde bu görüşmelerin ve İbrahim Akın'ın şike yapıp yapmadığına dair bilgisinin olup olmadığının sorulduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler