Şikede imamın da ifade alındı!

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan futbolcu İbrahim Akın ile ilgili Erzurum'da emekli bir imamın ifadesine başvuruldu.Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü, soruşturma kapsamında, Erzurum Emniyet Müdürlüğüne, fu

Şikede imamın da ifade alındı!

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan futbolcu İbrahim Akın ile ilgili Erzurum'da emekli bir imamın ifadesine başvuruldu.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü, soruşturma kapsamında, Erzurum Emniyet Müdürlüğüne, futbolcu Akın ile ilgili, kentte bir dönem Terminal Cami'de görev yapan ardından emekliye ayrılan Ahmet Kangı'nın ifadesinin alınmasıyla ilgili yazı gönderdi.

Bunun üzerine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne (KOM) çağrılan emekli imam Kangı'nın ifadesi alındı.

Kangı'nın emniyette, Akın ile akrabalarının vasıtasıyla tanıştığını, kendisini dini konularda görüş alışverişinde bulunmak için aradığını ve maçlardaki prim ödemelerinin dini boyutuyla ilgili soru sorduğunu yönünde ifade verdiği öğrenildi.

Kangı'nın ifadesinin alınmasının ardından KOM Şube'den ayrıldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler