Şikede 5 kişi tutuklandı!

Futbolda 'Şike Soruşturması' kapsamında, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen Serdal Adalı, Tayfur Havutçu, Ahmet Ateş, İbrahim Akın ve İskender Alın tutuklandı.Soruşturma kapsamında Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine getirilen Beşiktaş Jimnastik Kul

Şikede 5 kişi tutuklandı!

Futbolda 'Şike Soruşturması' kapsamında, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilen Serdal Adalı, Tayfur Havutçu, Ahmet Ateş, İbrahim Akın ve İskender Alın tutuklandı.

Soruşturma kapsamında Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine getirilen Beşiktaş Jimnastik Kulübü Asbaşkanı Serdal Adalı, futbol takımı teknik direktörü Tayfur Havutçu, kulübün protokol ve futbol A takım güvenlik müdürü Ahmet Ateş ve futbolcular İbrahim Akın ile İskender Alı'nın ifadeleri soruşturmayı yürüten Özel Yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk tarafından alındı.

Sorgularının ardından bu 5 isim de, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edilmişti.

İBRAHİM AKIN VE İSKENDER ALIN İDDİALARI KABUL ETTİ

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmanın ikinci dalgasında gözaltına alınan futbolcu İbrahim Akın ve İskender Alın da tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu oyuncular İbrahim Akın ve İskender Alın, savcılık sorgusunda iddiaları kabul etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor