Şike'de 3. dalgamı başlıyor?

 31 kişinin tutuklandığı şike soruşturmasının üçüncü dalgasında bazı futbolcuların ifadesinin alınacağı öne sürüldü.Futbolda şike soruşturmasında üçüncü dalganın bu hafta yapılacağı iddia edildi. Yeni dalgada futbolcuların yanı sıra bazı sürpriz isimlerin

Şike'de 3. dalgamı başlıyor?

 

31 kişinin tutuklandığı şike soruşturmasının üçüncü dalgasında bazı futbolcuların ifadesinin alınacağı öne sürüldü.

Futbolda şike soruşturmasında üçüncü dalganın bu hafta yapılacağı iddia edildi. Yeni dalgada futbolcuların yanı sıra bazı sürpriz isimlerin de ifadesine başvurulacağı bildirildi.

Radikal gazetesinde yer alan habere göre; yeni operasyonda Türkiye Futbol Federasyonu'nda görevli 5 yönetici ile Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor ve Giresunspor'da oynayan bazı futbolcuların ifadesi alınacağı öne sürüldü.

BİR SİYASETÇİ VE İŞADAMI DA VAR

Ayrıca soruşturmada bir siyasetçi ve bir işadamının da ifadesi alınacağı belirtildi.

Şike soruşturmasının ilk dalgasında aralarında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, eski futbolcu Ümit Karan ve Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın da bulunduğu 25 kişi tutuklanmıştı. Soruşturmanın ikinci dalgasında ise Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı, Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi futbolcuları İbrahim Akın ve İskender Alın'ın da aralarında olduğu 6 kişi cezaevine gönderilmişti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler