Şikeciye yine sahip çıktılar!

 Türkiye’de özellikle son 3 yıldır çok ters bir anlayış işlemeye devam ediyor. Haklının hakkı savunulmazken suçlunun suçu halı altına süpürülmeye çalışılıyor. Şike sürecinde emeği çalınarak mağdur duruma düşen Trabzonspor için çoğunluktan ses çıkmazken ,

Şikeciye yine sahip çıktılar!
 
Türkiye’de özellikle son 3 yıldır çok ters bir anlayış işlemeye devam ediyor. Haklının hakkı savunulmazken suçlunun suçu halı altına süpürülmeye çalışılıyor.
 
Şike sürecinde emeği çalınarak mağdur duruma düşen Trabzonspor için çoğunluktan ses çıkmazken , şikeden hapis yatmış ve yatmaya devam edecek olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı herkes mağdur göstermeye çalışıyor. 
 
Bugün MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Aziz Yıldırım’ın hapis cezasına yönelik adaletli olunması gerektiğini savunarak Fenerbahçe cephesinin kampanyasına destek verirken aynı gün içerisinde Aziz Yıldırım’a bir destek de Kulüpler Birliği Başkanı İlhan Cavcav’dan geldi.
 
Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutlayan İlhan Cavcav, "Fenerbahçe'yi can-ı gönülden kutluyorum. Aziz Yıldırım'a da sağlık ve mutuluk diliyorum. İnşallah hapis yatmaz, bu benim şahsi düşüncem: Büyük bir camiaya hizmet etmek ve defalarca şampiyonluk görmek önemli bir olay Hapis yatmasın, umarım devletimiz buna bir çare bulur" dedi.
 
Cavcav’ın bu açıklamaları sosyal paylaşım sitelerinde Trabzonspor taraftarların da tepkisini çekti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler