Şikecilerin taktiği: MANİPÜLASYON!

Trabzonspor hukukçusu Atilla Dilaver Haber61’e özel açıklamalarda bulundu.Basında çıkan haberlere yönelik açıklamalarda bulunan Dilaver şöyle konuştu;Bu yanlızca Fenerbahçe’nin baştan beri uyguladığı psikolojik bir oyun. Zaten yargıtay cumhuriyet başsavcı

Şikecilerin taktiği: MANİPÜLASYON!

Trabzonspor hukukçusu Atilla Dilaver Haber61’e özel açıklamalarda bulundu.

Basında çıkan haberlere yönelik açıklamalarda bulunan Dilaver şöyle konuştu;

Bu yanlızca Fenerbahçe’nin baştan beri uyguladığı psikolojik bir oyun. Zaten yargıtay cumhuriyet başsavcığı incelemesini sürdürüyor Bu haber kesin olarak yalan ve manpülasyon dolu. Uusal basın bunu srekli yapıyor. Trabzonspor'un hukukcuları olarak  bizler yalan düzeltmekten bıktık. Bu günkü  haber de yalan Fenerbahçe’nin yeniden yargılacağı şeklindeki haber de gerçeği yansıtmıyor.

Trabzonspor'un başarılı hukukcusu Atilla Dilaver çıkan haberlerin manipilasyona yönelik olduğunun altını çizerek" Yargıtay 5. dairesinin Fener’in yeniden yargılanması kararını alma yetkisi kanunen yok. Tamamen kamuoyunu yanıltmak, borsa vs manipülasyonu oluşturmak amacı ile yalan haberdir. Bugün karşı gazetelerin yazdığı haberde yalandır. Yani yargı AİHM'de olmayan kararlara göre karar verdi haberi de yalandır. Hep kamuoyu oluşturmak için Fenerbahçe hisselerini arttırmak için.

Bunlar baştan beri psikopolitik bir operasyondur. Her türlü kamuoyunu yanıltmak amacıyla yapıyorlar. Hiç doğruları söylemiyorlar. Bu sürecin başından beri yalan söylüyorlar konuya hakim bile değiller. Biz artık yalanları düzeltmekten bıktık.  

Böyle bir şey varsa olmaz infazı durdurmaz. Yanlış diyorlar. YARSAV dediğin Hakim ve Savcılar derneği. Eğer Hakim ve Savcılarda  bunu bilmiyorsa, şuan ki tasfiye kararının infazı durduramayacağını bilmiyorsa, onlara bir şey demeye gerek yok zaten. Yargıtay'ın böyle bir yetkisi olmadığını bilmiyorlarsa ne diyim daha. Yani yalanı da öyle büyük ağızlardan söylüyorlar ki. Ya milleti sıfatlarıyla kandırıyorlar. Benim neci olduğum değil, ne söylediğim önemli. Profesör ağzıyla, yargıtay ağzıyla, avukat ağzıyla yalan söylüyorlar.

Bir kere yargılanmanın yenilenmesi için Yargıtay Cumhuriyet başsaclığının incelemesi devam ediyor. Dünya usul şartları var,  Yargılamanın yenilyenmesi için yeni deliller lazım. Paralel devlet diyorlar. Ya bu siyasilerin çıkarttığı bir şey. Bunun hukuki bir sonucu olamaz. Siyasi sonucu olur ama. Ben şimdi dedim ki madem bunu Başbakan söyledi genel af çıkartsın o zaman. Yani sadece özel yetkili mahkemelerde mi yargının kusuru var. Asliye cezalarda, Sulh hukuklarda yok mu? Eğer varsa ama bu hukuki bir söylem değildir. Başbakan öyle dedi diye bunu kıskaca almazlar.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor