Şikecilere bir kulüp daha destek çıktı!

UEFA'nın şikeden dolayı 1 yıl Avrupa Kupaları'ndan men ettiği Sivasspor ve Eskişehirspor'a Bursaspor destek çıktı.Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, "Eskişehirspor ve Sivasspor UEFA Avrupa Ligi'ne gitmeyi hak etmişti ancak UEFA'dan men geldi. Kulüplerin C

Şikecilere bir kulüp daha destek çıktı!

UEFA'nın şikeden dolayı 1 yıl Avrupa Kupaları'ndan men ettiği Sivasspor ve Eskişehirspor'a Bursaspor destek çıktı.

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, "Eskişehirspor ve Sivasspor UEFA Avrupa Ligi'ne gitmeyi hak etmişti ancak UEFA'dan men geldi. Kulüplerin CAS'a itirazları söz konusu. İnşallah CAS'tan onların lehine bir sonuç çıkar. Onların katılmasını gönlümden arzu ediyorum" dedi.

Kulübün resmi sitesinde yer alan açıklamaya göre, Recep Bölükbaşı başkanlığındaki yönetim kurulu, ilk toplantısını Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirdi. 

- "Kararın CAS'tan dönmesini arzu ediyorum"

UEFA'nın Eskişehirspor ve Sivasspor'a verdiği men cezasına değinen Bölükbaşı, "Eskişehirspor ve Sivasspor UEFA Avrupa Ligi'ne gitmeyi hak etmişti ancak UEFA'dan men geldi. Kulüplerin CAS'a itirazları söz konusu. İnşallah CAS'tan onların lehine bir sonuç çıkar. Onların katılmasını gönlümden arzu ediyorum. Olması gereken de bu ama olmadı. UEFA Avrupa Ligi'ne gitme bize tevdi edilirse biz de ülkemizi Avrupa kupalarında daha önce olduğu gibi başarıyla temsil ederiz" açıklamasında bulundu.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor