Şike tespit edilirse UEFA'dan men

Türkiye Futbol Federasyonu yetkilisi, Süper Lig'de alınan dereceler ve soruşturmanın ardından bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılım ile ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: Federasyon zaman baskısı altında değil. UEFA yönetiminin de TFF'ye bir son tarih vermes

Şike tespit edilirse UEFA'dan men

Türkiye Futbol Federasyonu yetkilisi, Süper Lig'de alınan dereceler ve soruşturmanın ardından bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılım ile ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: Federasyon zaman baskısı altında değil. UEFA yönetiminin de TFF'ye bir son tarih vermesi söz konusu değil.

GERİYE DÖNÜK KARAR!
Dolayısıyla şu andaki görüntü her iki takımın da Şampiyonlar Ligi'ne katılacağı şeklinde. İlerleyen süreçte çıkacak kesin kararlara göre UEFA'nın geriye dönük karar vermesi de söz konusu olabiliyor.' UEFA'nın statülerinde Porto'nun adının şikeye karışmasının ardından önemli değişiklikler yapıldı. Avrupa futbolunun patronu, şike ve benzeri ağır suçlar konusunda karar alırken 'sıfır tolerans' prensibi ile hareket ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor