Şike soruşturmasında flaş olay!

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında Mehmet Yıldız ve Olgun Peker'in de bulunduğu 15 kişi adliyeye sevk edildi.Alınan bilgiye göre, soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra Organize Suçlarla Mücadele

Şike soruşturmasında flaş olay!

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan, aralarında Mehmet Yıldız ve Olgun Peker'in de bulunduğu 15 kişi adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, soruşturma kapsamında gözaltına alındıktan sonra Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne getirilen şüphelilerden bir kısmının buradaki işlemleri tamamlandı.

Futbolcu ve kulüp yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 15 kişi, Çevik Kuvvet otobüsüne bindirilerek, güvenlik önlemleri eşliğinde Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine gönderildi.

TFF EMNİYETE'E GELİYOR
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Aydınlar, saat 14.00'de İstanbul Emniyeti'nden bilgi alacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor