Şike soruşturmasında 10 gözaltı

Samsun'da yapılan şike operasyonu kapsamında Çaykur Rizesporlu futbolcu Celil Sağır ile Uğur Demirhan isimli bir kişi gözaltına alındı. Her iki kişinin de bu akşam İstanbul'a gönderileceği belirtildi. Futboldaki şike iddialarına ilişkin yürütülen soruştur

Şike soruşturmasında 10 gözaltı
Samsun'da yapılan şike operasyonu kapsamında Çaykur Rizesporlu futbolcu Celil Sağır ile Uğur Demirhan isimli bir kişi gözaltına alındı. Her iki kişinin de bu akşam İstanbul'a gönderileceği belirtildi.

Futboldaki şike iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Samsun'da 2 kişi gözaltına alındı. Sarıyer Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen şike operasyonu kapsamında, bir dönem Samsunspor, Fenerbahçe gibi takımlarda da oynayan milli futbolcu Celil Sağır ile Uğur Demirhan isimli bir kişi polis tarafından gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Halen Çaykur Rizespor forması giyen Celil Sağır ile Demirhan'ın bu akşam THY'nin tarifeli uçağı ile İstanbul'a götürüleceği belirtildi.

46 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Geçtiğimiz haftalarda futbol dünyası gözaltılarla sarsılmıştı. İstanbul başta olmak üzere 26 ilde düzenlenen yasadışı bahis ve şike skandalı soruşturmasında aralarında birinci ligde oynayan futbol takımlarından antrenör ve futbolcuların da bulunduğu 46 kişi gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınanlar arasında eski Galatasaraylı futbolcular Arif Erdem ve Fatih Akyel'in yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin oyuncuları Hasagiç, Taner Gülleri, Konyaspor kalecisi Recep Öztürk de vardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor