Şike kapsamında 3 kişi tutuklandı!

Futbolda şike soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen 11 kişiden 8'i serbest bırakıldı. Savcılık sorgularının ardından 3 kişi ise tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen isimlerin Selim Kımıl, Abdullah Karakuş ve Abdulla

Şike kapsamında 3 kişi tutuklandı!

Futbolda şike soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen 11 kişiden 8'i serbest bırakıldı. Savcılık sorgularının ardından 3 kişi ise tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Mahkemeye sevk edilen isimlerin Selim Kımıl, Abdullah Karakuş ve Abdullah Eker olduğu öğrenildi

F.BAHÇELİ YÖNETİCİLER BİLGİ ALDI

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir ile asbaşkanlar Ali Koç ve Cihan Kamer, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinden ayrıldı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir ile Asbaşkanları Ali Koç ve Cihan Kamer, futbolda şike iddialarına ilişkin soruşturmayı yürüten özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk ile görüşerek soruşturmaya ilişkin bilgi aldı.

Özdemir, Koç ve Kamer daha sonra, duruşma salonlarının bulunduğu kapıyı kullanarak adliyeden ayrıldı.

Fenerbahçeli yöneticiler herhangi bir açıklamada bulunmazken, adliyeden ayrılışları sırasında basın mensuplarının yoğun ilgisi nedeniyle kısa süreli bir izdiham yaşandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor