Şike için bir ifade daha!

Şike soruşturması kapsamında dinlemeye takılan işadamı Hamdi Akın'ın ifadesi alındı. Akın, ifadesinin ardından adliyeden ayrıldı.Soruşturma kapsamında işadamı Akın'ın telefon dinlemelerine takıldığı belirtilmişti. Yurt dışına çıkış yasağı konularak serbes

Şike için bir ifade daha!

Şike soruşturması kapsamında dinlemeye takılan işadamı Hamdi Akın'ın ifadesi alındı. Akın, ifadesinin ardından adliyeden ayrıldı.

Soruşturma kapsamında işadamı Akın'ın telefon dinlemelerine takıldığı belirtilmişti. Yurt dışına çıkış yasağı konularak serbest bırakılan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ile Akın'ın yaptığı telefon görüşmesi üzerine Akın, ifadeye çağrıldı. Avukatı ile birlikte Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne gelen Akın, Savcı Hakan Karaali tarafından sorgulandı. Yaklaşık 1 saat adliyede kalan Akın, ifadesinin ardından adliyeden ayrıldı.

İddiaya göre Akın'ın görüşmede, "Ankara'dayım Melih başkan ile beraber. " dediği. Sadri Şener'in de, "En kritik yerdesin sen ya. Aziz dinlettiriyormuş yav bizi. Melih başkan bu hafta ümidimiz o. Melih başkana selam söyle güveniyoruz. Ben biliyorum ki Ankaragücü bu hafta işi halledecek. " dediği öne sürüldü. Daha sonra Hamdi Akın'ın yanında bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'in telefonu alarak Şener'e, "Aziz'den inşallah bu maçı alacağım. Size yarayacak o inşallah. " dediği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor