Şike hakemleri etkiledi!

Trabzonspor yöneticisi Hasan Yener, Trabzonspor’un Atletico Bilbao karşısında oynadığı maçı değerlendirdi.Yener, Türk futbolunda yaşanan son olaylar neticesinde Avrupa’daki hakemlerin Türk futbolu ve futbolcusuna önyargıyla yaklaştığını ifade etti.Yener,

Şike hakemleri etkiledi!

Trabzonspor yöneticisi Hasan Yener, Trabzonspor’un Atletico Bilbao karşısında oynadığı maçı değerlendirdi.

Yener, Türk futbolunda yaşanan son olaylar neticesinde Avrupa’daki hakemlerin Türk futbolu ve futbolcusuna önyargıyla yaklaştığını ifade etti.

Yener, milli takım kadrosunda değinerek Hididnk’e mesaj gönderdi.

TÜRK FUTBOLUNA KARŞI ÖNYARGI VAR
Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Trabzonspor’un Atletic Bilboa karşısındaki  performansını ve hakem kararlarını değerlendirdi.

Yener, dün akşam ki maçta ve önceki şampiyolar ligi maçında da aynı hakem hatalarına maruz kaldıklarını bunun altında yatan sebebin ise Türk futbolunda son dönemde yaşananlar nedeniyle Avrupalı hakemlerin kendilerine önyargılı baktığını söyledi.

TOLGA NEDEN MİLLİ TAKIM KADROSUNDA  DEĞİL ANLAMIYORUM
Atletic Bilboa maçında futbolcuların performansını da değerlendiren Yener, özelikle kaleci Tolga Zengin’in performansını çok iyi bulduğunu; ama halen neden milli takımın kadrosunda  olmadığının cevabını bilmediğini belirtti.

Yener, "Oynamayan kaleciyi milli takım kadrosuna alıyorlar ama böylesine yetenekli bir kaleci neden milli takım kadrosunde değil, şaşırıyorum" dedi.

Şike operasyonu kapsamında ifadesi alınmak üzere  emniyete çağrılan Serkan Balcı için Yener, "Biz Serkan’la daha önce konuşmuştuk. Onun bu olaylarla ilgisinin olmadığını biliyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor