Şike depremi! İşte o maç

İspanya rüşvetle ve organize suçlarla mücadele savcılığı, La Liga'da 21 Mayıs 2011 yılında oynanan Levante-Zaragoza karşılaşmasında şike yapıldığını tespit ederek, aralarında yöneticilerin de bulunduğu 20 kişi hakkında soruşturma başlattı.Şikeye karıştığı

Şike depremi! İşte o maç

İspanya rüşvetle ve organize suçlarla mücadele savcılığı, La Liga'da 21 Mayıs 2011 yılında oynanan Levante-Zaragoza karşılaşmasında şike yapıldığını tespit ederek, aralarında yöneticilerin de bulunduğu 20 kişi hakkında soruşturma başlattı.

Şikeye karıştığı iddia edilen futbolcu ve yöneticiler, 3 Ekim tarihinde savcılığa giderek ifade vermek zorunda kalacak. La Liga'da 2010-2011 sezonunun son karşılaşmasında Levante deplasmanına giden Zaragoza takımı, bu karşılaşmayı kazanması halinde ligde kalmayı garanti edecekti. Maçı Levante karşısında 2-1 kazanan Zaragoza, ligde kalırken Deportivo, Hercules ve Almeria takımları küme düşmüşlerdi. Adı geçen karşılaşmada bazı futbolcu ve yöneticilerin Levante'nin Zaragoza karşısında maçı kaybetmesi sonucunda maddi yardım aldığı ileri sürülüyor.

İspanya'da ceza kanununda yapılan değişiklikle, adı şikeye karışan kişiler ömür boyu sportif müsabakalardan men edilmesinin dışında hapis cezasına da çarptırılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler