"Şike delili varsa çıkarın"

Ali Kahramanlı, “Maç ile ilgili bir dedikodu var. Bu telefonlar delilse bu telefonları ortaya döksünler. Şampiyonluğumuz anamızın sütü kadar helaldir” dedi.Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, Galatasaray maçı sonrası sonucu merakla beklenen ş

"Şike delili varsa çıkarın"

Ali Kahramanlı, “Maç ile ilgili bir dedikodu var. Bu telefonlar delilse bu telefonları ortaya döksünler. Şampiyonluğumuz anamızın sütü kadar helaldir” dedi.

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, Galatasaray maçı sonrası sonucu merakla beklenen şike olayıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kahramanlı şunları söyledi: “Elinizde bir şey yoksa Mersin'i rahat bırakın. Oynayarak, hakederek geldik buraya. Ne şike anlarız ne de şike ile uğraşırız.

Siyaset sokuyorlar
Hocamızın, bir futbolcumuzun ismi yok. Sadece bir yöneticimizin ismi geçiyor. Maç ile ilgili bir dedikodu var. Bu telefonlar delilse bu telefonları ortaya döksünler. Şampiyonluğumuz anamızın sütü kadar helaldir. Bu takım hakkında dedikodu yapanlar siyaset sokuyor. Bu takımın üzerinden ellerini çeksinler.”

Şanssızlık oldu
Kahramanlı maçla ilgili olarak da şöyle konuştu: “Arena'da gördüğünüz gibi Mersin olarak iyi oynadık, iyi mücadele ettik. Pozisyonlarımız, penaltımız vardı. Kaçırdık. Herkes bilsin ki güçlü bir takımız. Başta hocamız ve takımı kutlayıp gözlerinden öpüyorum. Daha önce kendi sahamızda Fenerbahçe ve Beşiktaş ile oynadık. Orada da görüldüğü gibi şanssızlık oldu"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor