Şike davasına isyan

Haber61 – Haber Merkezi – İstanbul Çağlayan Adliyesinde bu sabah şike davası yeniden görülmeye başlandı. Trabzonspor taraftarları içeri alınmazken mahkemenin tutumu eleştirilere neden oldu. Fenerbahçe taraftarı içeri alınırken Bordo Mavili camiaya yönelik

Şike davasına isyan

Haber61 – Haber Merkezi – İstanbul Çağlayan Adliyesinde bu sabah şike davası yeniden görülmeye başlandı. Trabzonspor taraftarları içeri alınmazken mahkemenin tutumu eleştirilere neden oldu. Fenerbahçe taraftarı içeri alınırken Bordo Mavili camiaya yönelik bir ayrım yapıldığı gözlemlendi. Konu ile alakalı açıklama yapan Trabzonspor yöneticisi Köksal Sadıklar, “Bir kez daha gördük ki biz bu ülkeye yabancıyız. Ne yaparsanız yapın vazgeçmeyeceğiz. Sizin adaletin iz yoksa Allah!ın adaleti var er geç tecelli edecektir.”ifadelerine yer verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor