Şike Anıtı da seçim yatırımı mı oldu?

Trabzonspor'un eski futbolcularından Serdar Bali ve bazı taraftarlar, 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasını temsilen bir anıt dikilmesi için 2012 yılı Aralık ayında Trabzon Belediyesine resmi başvuruda bulunmalarının ardından çok uzun bir süre geçmesine k

Şike Anıtı da seçim yatırımı mı oldu?

Trabzonspor'un eski futbolcularından Serdar Bali ve bazı taraftarlar, 2010-2011 sezonu şampiyonluk kupasını temsilen bir anıt dikilmesi için 2012 yılı Aralık ayında Trabzon Belediyesine resmi başvuruda bulunmalarının ardından çok uzun bir süre geçmesine karşın her hangi bir somut adım atılmayan anıt ile ilgili olarak Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'ndan ilginç bir açıklama geldi.

İlk müracaatın ardından uzun bir süre pek gündemde konusu olmayan şike anıtı ile ilgili olarak Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun seçimlere sayılı aylar kala yaptığı bu açıklama akıllara "Siyasi yatırım mı?" sorusunu getirirken anıt için yapılacak ulusal proje yarışmasının teslim tarihi ise siyasi yatırım mı? şeklinde düşünenlere aradıkları cevabı verecek cinsten.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu  "Şike Anıtı" ile ilgili olarak ulusal bir proje yarışması düzenlediklerini ifade ederek şunları söyledi "son başvuru tarihinin 12 Mart 2014 olduğu bu projemizde birinci olan projeye 25 bin, ikinciye, 20 bin, üçüncüye de 15 bin Türk Lirası ödül verilecek ve bu ödül töreni21 Mart tarihinde yapılacak" şeklinde konuştu.

Amaç  Şike Anıtı mı, seçim yatırımı mı?

Trabzon Belediyesine "Şike Anıtı" ile ilgili olarak 2012 yılında müracaat edilmesine karşın bu güne kadar her hangi bir somut adım atılmazken, 30 mart 2014 yerel seçimlerine 2 ay kala yapılan bu açıklama Trabzon spor kamuoyu tarafından tepki ile karşılanırken proje teslim tarihleri ve ödül töreninin ise yerel seçimlere bir kaç gün kala yapılacak olması manidar bulundu.

Olayın tamamen siyasi bir yatırım olduğunu vurgulanırken, yerel seçimlerin bitiminden sonra bu projenin akıbetinin de seçim öncesi vaatlerden farklı olmayacağı ifade ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor