Sevinsek mi üzülsek mi?

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Belçika ile Türkiye karşılaştı. 4. dakikada Ogunjimi'nin golü ile Belçika öne geçti: 1-0. Burak'ın 22. dakikada gelen golü ile beraberliği yakaladık: 1--1 Belçika, 75. dakikada Witsel ile kullandığı penaltı atış

Sevinsek mi üzülsek mi?

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Belçika ile Türkiye karşılaştı. 

4. dakikada Ogunjimi'nin golü ile Belçika öne geçti: 1-0. Burak'ın 22. dakikada gelen golü ile beraberliği yakaladık: 1--1 Belçika, 75. dakikada Witsel ile kullandığı penaltı atışından yararlanamadı. Maç berabere bitti.

Stat: Roi Baudouin BELÇİKA-TÜRKİYE MAÇINDAN NOTLAR

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde Belçika ile Türkiye arasında bu akşam yapılacak maç için Belçika polisi şehirde sıkı güvenlik tedbirleri uyguladı.

Elemelerde (A) grubunda ''En iyi ikincilik'' için büyük önem taşıyan ve bu nedenle de gerginliği artan maç için Brüksel dışından şehre getirilen 800 polis, kentteki uygulamalarda görev aldı.

Polis ekipleri şehrin çeşitli noktalarında aldıkları önlemlerle iki takım taraftarları arasında yaşanabilecek olayları önlemeye çalıştı.

Stadyuma yakın yollara işaretler konulurken, araçlarıyla stada gelen iki takım taraftarları ayrı parklara yönlendirildi.

Polis helikopteri de stat ve çevresini havadan gözetim altında tuttu.

Taraftarların stadyuma rahat ulaşımı için 6 ilave metro seferi konuldu.

-TARAFTAR OLAYLARI-

Maç öncesi iki takım taraftarları arasında kentin çeşitli noktalarında küçük olaylar yaşandı.

Brüksel'in ünlü meydanı Grand Place'da toplanan yaklaşık 200 Belçikalı taraftar maç öncesi tezahürat ve gösteri yaptı.

Beş kişilik bir Türk taraftar grubu meydana girdiği sırada Belçikalı taraftarların tepkisine ve bira şişeli saldırısına maruz kalırken, polis Türk grubu bölgeden uzaklaştırarak güvenliği sağladı.

Polis ekipleri gün boyu yaptıkları uygulamalarda, gruplar halinde tezahüratlarda bulunarak şehirde dolaşan Türk taraftarları, bu meydanın dışında tutmaya çalıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor