Sevilla'lı yıldız Trabzon'da!

Haber61 Spor Servisi – Haber61 Sevilla’nın yıldız oyuncusu Stéphane Mbia Bordo-Mavili kulüp ile transfer görüşmelerine başladığı bilgisine ulaştı.Yıldız oyuncu Mbia menajeriyle birlikte bu akşam özel bir uçak ile saat 18:00’da Trabzon’a indi.Haber61’in ed

Sevilla'lı yıldız Trabzon'da!

Haber61 Spor Servisi – Haber61 Sevilla’nın yıldız oyuncusu Stéphane Mbia Bordo-Mavili kulüp ile transfer görüşmelerine başladığı bilgisine ulaştı.

Yıldız oyuncu Mbia menajeriyle birlikte bu akşam özel bir uçak ile saat 18:00’da Trabzon’a indi.

Haber61’in edindiği bir diğer bilgiye göre Mbia’nın Trabzonspor Tesisleri , Hüseyin Avni Aker ve Trabzonspor’un yeni stadı Akyazı’yı gezdiği bilgisine ulaştı.

Daha önce de Zokoraya tahsis edilen evide gören yıldız futbolcunun Trabzonspor'a transfer olması halinde  kendisine  bu  evin tahsis edileceği öğrenildi.

Mybia buradaki görüşmenin ardından Trabzon’dan ayrılarak Bordo-Mavili kulüple anlaşıp anlaşmayacağına karar verecek. 

haber61.net muhabiri Şükrü Üçüncü'nün edindiği son dakika bilgisine göre haberin yayına hazırlandığı saatte Trabzonspor tesislerinde Balık yiyen Mbia Akyazı stadyumu'nu da çok beğendi.

Mbia'nın tesisler ziyaretinin ardından saat 22:30'da Trabzon'dan ayrıldığı belirtildi. Mbia Trabzon havalimanında kendisini bekleyen özel uçağa giderken görüntülerine haber61 ulaştı..

Stéphane Mbia, eşi ve Sportif Direktör Süleyman Hurma ile birlikte özel uçağa binerek Trabzon'dan ayrıldı.

23t.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler