Sevilla Villarreal'i geçti

İspanya La Liga'nin 29. haftasında Sevilla ile Villareal nefes kesen bir maçta karşı karşıya geldi. Pizjuan'da oynanan karşılaşmayı Sevilla 4-2 kazanmasını bildi. Sevilla 23. dakikada Iborra ile 1-0 öne geçse de Cedric Bakambu 29 ve 37'deki golleri ile Vi

Sevilla Villarreal'i geçti

İspanya La Liga'nin 29. haftasında Sevilla ile Villareal nefes kesen bir maçta karşı karşıya geldi. Pizjuan'da oynanan karşılaşmayı Sevilla 4-2 kazanmasını bildi.

Sevilla 23. dakikada Iborra ile 1-0 öne geçse de Cedric Bakambu 29 ve 37'deki golleri ile Villarel'i 2-1 galibiyete taşıdı. Ancak ikinci yarıda açılan Sevilla 51'de Ruiz'in kendi kalesine attığı golle beraberliği yakaladı. Skoru ise 65'te Konoplyanka ve 90+1'de Reyes ile belirledi: 4-2

Sevilla'da Banega karşılaşmanın 79. dakikasında ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı

Alınan galibiyet Sevilla'nın evinde üst üste kazandığı 13. maç oldu.

Bu sonuçla Sevilla puanını 48 yaptı. Endülüs ekibi gelecek hafta deplasmanda Real Madrid ile karşılaşacak. Villareal ise bu yenilgi ile 53 puanda kaldı. Onlar da ligin 30. haftasında sahasında Barcelona'yı konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler